GFXHELL - www.gfxhell.net

Event: Caelum

GFXHellin ensimmäinen Event on nimeltään Caelum. Caelum-sana tulee latinan kielestä ja se tarkoittaa vapaalla käännöksellä taivasta.

Eli siis tämän jakson teemana on taivas. Kirkkaita ja puhtaita värejä, pilviä ja aurinkoa... Mitä vain keksitte. 3D-painotteisille artisteille lohdutuksena: työn ei täydy sisältää mitään kuvaa taivaasta (pakollisena - ihan miten itse haluatte). Eli siis kunhan jotenkin yhdistää muihin töihin - vaikka värien kautta.

Uudistuksia 17. Helmikuuta

GFXHell on pysytellyt vanhassa tummanpuhuvassa skinissään jo hurjan pitkään. Nyt olemme kuitenkin ylläpidon ja muun väen kanssa päättäneet vaihtaa hieman rennomman teeman foorumille. Samalla teimme muita pieniä uudistuksia, kuten nämä introsivut. Foorumilla on myös tehty pieniä uudistuksia:

  • rahat on otettu pois käytöstä
  • kaupat suljettu
  • uusi event-järjestely otettu käyttöön

"Mikä on event?"
Eventtejä voidaan verrata vaikkapa teemaviikkoihin. Eventeissä annetaan yksi yhteinen teema tai aihe, josta toivon mukaan mahdollisimman moni tekee sitten omanlaistaan taidetta. Työt lisätään omiin topiceihin Showcase-alueella, josta sitten Arvon Raati napsii sopivia mukaan. Nämä työt julkaistaan sitten yhteisessä galleriassa tällä tämän sivuston Events-alueella ja mahdollisesti GFXHellin Deviantart -galleriassa.

Lisäksi valitaan yksi työ/käyttäjä, joka julkaistaan tämän sivuston Featured Member -alueella. Tälle paikalle yritetään valita aina eri henkilö, että jokaisella olisi mahdollisuus saada nimeään esille.